Una nova DANA portarà més pluges a la Ribera

0
1139

A partir d’aquest dilluns entrarà una massa d’aire molt fred a la Península que podrà dur nevades significatives a la Comunitat Valenciana

Al llarg de demà es registraran les primeres nevades a l’interior nord de Castelló a partir de 1.200 metres, mentre que al litoral, al final del dia, es podrien produir de nou ruixats i tempestes ocasionals que podran ser localment fortes.

Però l’oratge es complicarà dimarts amb la pertorbació de la DANA al damunt. A la meitat nord, el cel estarà nuvolós i a la meitat sud hi haurà intervals nuvolosos. Les precipitacions seran generalitzades, amb ruixats localment forts i persistents amb tempestes ocasionals al litoral nord, que tendiran a remetre a la meitat sud a la vesprada.

Previsió per al començament de setmana
Previsió per al començament de setmana / À Punt Oratge

La cota de neu serà de 1.000-1.200 metres i baixarà a 800-1.000 m a l’interior. Així mateix, les temperatures descendiran i hi haurà gelades febles en punts de l’interior de la meitat nord. També hi haurà vent procedent de l’oest que evolucionarà de moderat a fort.