Exposició i conferència sobre la flora de la Murta a Alzira

0
222
L’Associació mediambiental “Murta i Casella” organitza l’exposició “Flors de la Murta” que estarà disponible en la Casa de la Cultura d’Alzira del 23 de novembre fins al 9 de desembre, gràcies a l’ajuda dels col·laboradors; Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica de l’ajuntament d’Alzira, Texlimca i Recuperaciones Xúquer S.L.

Aquesta mostra inspirada en el llibre “Flora de la Vall de la Murta” de l’etnobotànic Alzireny Salvador Íñigo Luis, mostrarà l’espectacularitat de la variada riquesa florística que conté l’emblemàtic paratge natural de la Murta, a través de l’exhibició de l’extensa i detallada col·lecció gràfica de l’autor.


Per inaugurar l’exposició, Salvador Íñigo oferirà una xarrada col·loqui a les 20:00 hores del 23 de novembre en la mateixa Casa de la Cultura, titulada “La vall de la Murta i la seua flora” en la que explicarà la importància de preservar i conservar aquest valuós patrimoni natural, oferint un tast de les propietats i curiositats de les plantes que es podran descobrir a la mostra.