Alzira premià anit als millors esportistes locals en la VI Gala de l’Esport

0
257

La VI Gala de l’Esport, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, se celebrà ahir divendres al Gran Teatre.

En l’acte se realitza un reconeixement als esportistes més destacats dels clubs alzirenys, així com un  «in memoriam» per recordar als esportistes i a la gent vinculada als clubs que ens han deixat al llarg d’estos dos últims anys, des de la celebració de l’anterior gala.

La gala comptà amb la presència de dos esportistes consagrats que apadrinaren l’acte, Fabinana Carvalho «Dara», i Julio Canet. També hi hagueren exhibicions de gimnàstica rítmica, karate, bàsquet i tennis taula.

S’atorgà, per primera vegada, la menció honorífica a David Chordá, com a persona implicada en el món de l’esport local i, a més, es van lliurar els premis al millor esportista masculí de l’any a Hugo Grande Oliver;  millor esportista femenina de l’any, amb només tretze anys, a Agatha Balaguer Moya; mentre que el guardó «Illa del Xúquer» que reconeix  la trajectòria esportiva va ser per al Club Bàsquet Alzira.

Este últim guardó ha sigut la proposta del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, declara que «va ser una gala molt dinàmica on va quedar patent la immensa activitat esportiva que té la ciutat d’Alzira, veïnes i veïns de totes les edats involucrats activament en la práctica de l’esport i vertebrats pels més de trenta clubs amb que compta la nostra localitat».

El regidor reitera les seues felicitacions a totes i tots els premiats i anima a seguir endavant amb la pràctica de l’activitat física.