Gent Blaugrana premia a Javier Soler, David Chordà i Pepe Montalvà

0
411

La penya de la UD Alzira Gent Blaugrana va lliurar ahir els seues tradicionals guardons de final de temporada durant un sopar al que no faltaren el regidor d’Esports, Fernando Pascual, president del club Juan A. Sanjuán i l’entrenador Dani Ponz.

Així declarà millor jugador de la tempora 2020-21 a Javier Soler, mentre la penya reconeixia la seua trajectòria tant al periodista, David Chordà, i al veterà empleat Pepe Montalvà.

Sanjuán i Ponz destacaran «el bon moment de l’entitat i de l’equip» i es mostraren segurs que «plantaran cara» al Fuenlabrada en la primera eliminatòria, a partit únic, que es disputarà a l’estadi Lluís Suñer Picó.

Per la seua part Pascual oferí «el total suport» de l’Ajuntament a la celebració del cen tenari de la UD Alzira i el president de Gent Blaugrana, Marcos Plá, animà a tots els afcionats «a seguir recolçant a l’equip».