Salut Pública fa PCR massius entre els escolars de l’Alcúdia davant l’extensió de la pandèmia

0
2519

Els estudiants dels centres escolars de l’Alcúdia han sigut sotmesos hui al diagnòstic del PCR per esbrinar si han sigut contagiats o no per la Covid 19 davant els nombrosos l’augment de casos ocorreguts durant els últims dies.

L’Alcúdia suma hui 60 casos actius front als 42 de la pasada setmana, mentre la incidència acumulada supera ja els 530/100.000 habitants i és la única població de la Ribera amb alerta 3.

Els passat divendres es detectà un brot de 10 contagis d’origen social i ara les autoritats sanitàries pretenen conèixer, amb la pràctica dels PCR, la quantitat d’alumnes que s’han pogut contagiar per tal de confinar les aules que aiguen necessàries.
La quasi totalitat dels contagis s’han produït en actes socials o en festivitats familiars,segons fons municipals.