El compositor de Carcaixent Frank J. Cogollos guanya dos premis en el Concurs Galego de Composició

0
997
L’any 2021 serà recordat pel compositor de Carcaixent, Frank J. Cogollos, com un dels millors de la seua carrera musical, ja que el dia 13  es donava el dictamen del jurat i aconseguia dos premis en el XIV Concurs Galego de Composició, convocat per la Federació Galega de Bandes de Música.
El primer dels premis el va guanyar en la Secció Infantil amb l’obra “A lenda de Breogán”; composició que el jurat format per Maria Mendoza, Bart Picqueur i Simón Coucerio va premiar amb la Menció del Jurat.
L’obra “Galicia, onde o mar comenza” va obtindre el Primer Premi en la Secció Tercera.
Aquestes composicions formaran part del patrimoni de la Federació Galega, i seran interpretades com a obligatòries en el concurs de bandes de música, que s’anunciarà amb posterioritat.
Cal assenyalar que Cogollos va obtindre en aquest mateix any la Distinció Internacional de Warsaw Wind Music Association, la qual rebrà  el 5 de desembre en acte solemne en la ciutat polonesa de Varsòvia on serà interpretada l’obra premiada “Sea Winds” per la
Concert Wind Orchestra of the Representative Artistic Ensemble of the Polish Armed Forces, conducted by Marcin Ślązak.
També ha aconseguit el segon premi en el I Concurs de pasdobles toreros “Villa de Ayora” i finalista en el concurs  “Estepona Crea 2021”  (Màlaga), amb l’obra “Estepona, jardín de la costa del sol”, que va ser premiada  amb la medalla de bronze  en els “Global Music Awards” celebrat en San Diego (Els EUA).
Recentment ha obtingut la medalla d’or al Quebec Music Competion del Canadà  pel poema simfònic Benaxuay, aquesta mateixa composició va ser premiada amb un Akademia Music Awards a Los Angeles (Els EUA).