Entre Té i Café d’Alzira guanya el V Concurs Nacional d’Espardenyà

0
3265
Concursants, jurat i autoritats

El primer premi del V Concurs Nacional d’Espardenyà Valenciana, Francisco José Garcia, s’ha quedat a Alzira en guanyar el restaurant Entre Té i Café entre un total de 25 cuiners. Arturo Gallego ha sigut el cuiner de la millor espardenyà d’Espanya i junt el seu ajudant Pompilio Pau ha rebut de mans de l’alcalde, Diego Gómez, el xec de 3.000 euros.

El segon premi guardonat amb 1.500 euros ha estat per al restaurant La Granja de Sueca, mentre el tercer ha recaigut, també a la comarca, concretament al restaurant l’Espardenyot de Carcaixent, premiat amb 1.000 euros.

Pel que fa a les associacions i entitats alzirenyes que han participat en esta Festa de l’Espardenyà, la millor l’ha cuinat l’Associació de Carreters, la segon la Filà Creuats Riberencs i la tercer la falla Plaça Major d’Alzira.

El jurat ha emés el seu veredicte:
1 premi: Restaurant Entreté i Café d’Alzira
2 premi: Restaurant La Granja de Sueca
3 premi: Restaurant L’Espardenyot de Carcaixent
Les associacions i entitats alzirenys que han participat de la Festa de l’Espardenyà també han tingut els seus reconeixements:
1 premi: Associació de carreters
2 premi: Filà Creuats de la Ribera
3 premi: Falla Plaça Major
Els nombrosos assistents han gaudit d’una ració d’espardenyà (alguns han repetit) abanda d’un troç de reganyà de postre.
La primera autoritat local ha anunciat que la VI edició del Concurs de Reganyà es celebrarà el pròxim 13 de març.