A l’Alzira FS se li escapen dos punts davant el Talavera (3-3) a falta de tres segons

0
62

En un partit molt emocionant se li escaparen dos punts al Family Cash Alzira a falta de tres segons per a la finalització de l’encontre disputat al Palau d’Esports davant el Soliss Talavera.

La iniciativa en el marcador la va dur en tot el partit el conjunt de Braulio Correal que s’avancà en el minut 5 mitjancant un gol de Jaime Peiró. Cinc minugts després Rubi feia el 2 a 0, però un minut abans del descans retallava distàncies l’equip toledà mitjançant Caamaño.

Tot i el bon inici del Family en el segon temps Carlitos igualà l’electrònic en el minut 24. Un moment prou important va ser la detenció d’un penal molt rigoròs i protestat per part de Nacho Serra a Carlitos en el 27, perquè dos minutos després una magnífica combinació de l’Alzira deixà a Gabri lliure de marca davall la porteria rival per fer el 3-2 que haguera sigut el definitiu sinó és perquè el Talavera va sorprende als conjunt alzireny en un ràpid contracolp culminat per Andrés tot just a 2 segons i 9 dècimes per al final.

De totes formes el punt aconseguit manté al Family Cash Alzira en la cinquena posició en llocs de play-off amb 17 punts. La pròxima jornada els de Correal viatjaran a Sevilla per enfrontar-se al Real Betis B que son décimoquints amb 13 punts.

Fitxa Tècnica:

Family Cash Alzira: Ignacio Serra;  Pedro García, Gabri Pastor, Peloncha y Rubi -quinteto inicial-; Javi Sena, Nacho Parreño, Jaime Peiró, Gon Castejón, Rafa Ara i Ernesto Baeza.

Soliss FS Talavera: Aléx Perez; Porto, Dani Montes, Andrés y Anass -quinteto inicial-; Buitre, Manu Cebrián, Caamaño, Chencho, Carlitos i Andrés.

Àrbitres: Faubell Zaldívar i Lázaro Angulo (Comité aragonés). Mostraren targeta groga a Buitre i a Dani Montes pel Soliss FS Talavera, i a Nacho Serra pel Family Cash Alzira.

Gols: 1-0 Jaime Peiró (min. 5). 2-0 Rubi (min.10 ). 2-1 Caamaño (min.19). 2-2 Carlitos (min.24). 3-2 Gabri (min. 29). 3-3 Andrés (min. 40).

Palau d’Esports d’Alzira amb prop d’un miler d’espectadors.