50 educands s’incorporen a la Banda Jove de la SM Alzira

0
490
La Banda Jove ha incorporat hui a 50 educands
La presidenta en funcions Loreto Petit (dreta) junt al regidors de Cultura, Festes i Educació, Alfred Aranda. Xavi Pérez i Maria Calvo i els edils Bernat Ríos i Luisa Castells

La Societat Musical Alzira ha encetat hui la programació de Santa Cecília amb un concert de la Banda Jove al Gran Teatre davall la direcció de Víctor Gómez. Cal ressaltar la incorporació de 50 educands; la meitat corresponent  a 2019 i la resta a 2020 a conseqüència de la pandèmia. L’acte ha sigut presentat per la nova secretària, Marta Nadal, mentre ha debutat la presidenta en funcions, Loreto Petit, arran la recent dimissió de Camilo Mascarell. El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha entregat els diplomes als nous educands.

La programació de Santa Cecília continuarà el pròxim dissabte dia 20 amb el concert de l’Agrupació Ibn Jafadja dirigida pe Alberto Sánchez al Gran Teatre a partir de les 19:30h.

Mentre el diumenge dia 21 culminaran els actes en honor a la patrona de la música amb un concert de la Banda Simfònica de la Societat Musical Alzira al Gran Teatre (12h) dirigda per David González, Alberto Sánchez i Josep Ribes.