Guanyadors del XXIV Concrus de Narrativa Infantil i Juvenil de La Malva

0
103

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva ha fet el lliurament dels premis del XXIV Concurs de Narrativa Juvenil i Infantil i la presentació de la Guia Didàctica 2020, patrocinada per la regidoria d’Educació i Infància, amb el títol El Cavall de Troia. Una guia didàctica que té com a eix central el conte, “Un Troià al cap”, escrit per Josep Antoni Fluixà expressament per al llibre infantil de la falla de l’any 2020 i que té, entre altres aspectes a ressaltar, el tema del foment de la lectura com a protagonista.

Però, naturalment, la proposta d’activitats va també més enllà del conte i contempla també l’anàlisi del treball fet per la il·lustradora del conte, Teresa Giner “Artepipa” i l’aportació tant de l’artista faller, Joan Martí i Martínez, com de l’autor dels versos explicatius de la falla, Miguel Ángel Martínez i la participació de Santi Sancho, maquetador de la mateixa que ha fet un treball amb molta cura i estima.

La vesprada va comptar amb una magnífica persona, Rubén Navarro i el seu personatge Mr.Fem, que ens va delectar i ens va contar rondalles valencianes.

L’acte va estar presidit per Maria Calvo, regidora d’Educació i Infància; Alfred Aranda, regidor de Cultura; Enrique Furió i Pablo Acosta, presidents de la comissió i Josep A. Fluixà i Alba Fluixà autors de la Guia Didàctica.

Lliurament dels premis

El lliurament dels premis va estar presentat per Inés Brines Pellicer, fallera de la comissió infantil de la Malva que va ser l’encarregada de donar lectura a l’acta del jurat.

Acta del jurat

Reunit el jurat format per: Alfred Aranda Mata, Susana Boronat Martín, Empar Bria Pelufo, Yaiza Caceres Castillo, Esther Català González, el dia 4 de novembre 2021 a Alzira, decideix atorgar els premis següents per cadascuna de les categories:

 

TERCERA CATEGORIA

FINALISTES

Neus Valls Roses, XÚQUER CENTRE EDUCATIU,  4t primària

Teresa Abargues Juan-Mompó del CEIP ALBORXI, 4tprimària

 

SEGON PREMI

Ona Navarro Martínez del CEIP ALBORXI, 4t primària

PRIMER PREMI

Sergi Sanchis Blasco del CEIP ALBORXI 3r primària

 

SEGONA CATEGORIA

FINALISTES

Neus Pardo Calatayud del CEIP ALBORXI 6é primària

Patricia Castells Soler del col·legi LA PURÍSIMA 6é primària

 

SEGON PREMI

Hugo Tomás Aranda de XÚQUER CENTRE EDUCATIU, 5é primària

PRIMER PREMI

Irene Morales Moreno del CEIP ALBORXI 6é primària

 

PRIMERA CATEGORIA

FINALISTES

Irene Boix Roca de XÚQUER CENTRE EDUCATIU, 1R ESO

Marc Martínez Recio del IES LA MURTA, 1R ESO

 

SEGON PREMI

Carolina Arcujo Talavera del IES LA MURTA 1R ESO

PRIMER PREMI

Marc Aliques Zafrilla de XÚQUER CENTRE EDUCATIU 1R ESO

 

Premi especial a l’escola amb el nombre proporcional més elevat de treballs presentats es per als col·legis XÚQUER CENTRE EDUCATIU i per al col·legi LA PURÍSSIMA, per la destacada participació dels dos col·legis.

 

El jurat va destacar l’alt nivell i qualitat de les obres presentades, així com l’increment de participació.