Pensionistes d’Alzira es tanquen a l’Ajuntament per l’assassinat d’una dona

0
408

El tancament a les dependències municipals s’ha produït entre les 12 i les 13 hores

De nou cal lamentar l’assassinat d’una altra dona i ja en són 38, des de començament d’any, restant 1.116 vides des de gener de 2003. No podem més, ens sentim impotents, tristes i molt, molt furioses, assistim amb enorme angoixa i ràbia, com estan matant les nostres filles, netes, germanes i amigues … i cada vegada amb més freqüència passen gairebé desapercebudes les lamentables notícies que apareixen als mitjans de comunicació, informant sobre un nou assassinat de dona.

Veiem  amb  estupor, que no serveixen per a res els comunicats, els minuts de silenci  i les concentracions de repulsa, per tot això, aquest grup de pensionistes de la ciutat d’ALZIRA, varem  decidir fer un pas endavant i tancar-nos, a partir de les 12’—h.  Del dia 8  de Novembre ,  en  l’AJUNTAMENT  de la nostra ciutat, amb  la ferma decisió de cridar l’atenció de la ciutadania i remoure les consciències davant un problema de suma gravetat i que com a societat no estem resolvent de manera adequada, sent castigats amb el continu goteig de vides perdudes.

De forma simultanea, tambe recolzen aquesta accio, les següents localitats: Talavera de la Reina, Benalmádena, Elx, Sabadell, Ubeda, Castelló, Torrevieja, Cadiz i Puertollano.