Alzira ha presentat i exaltat a la seua fallera major Alba Carrió

0
522
Alba amb la seua cort d’honor
L’acte ha estat conduït per Lídia Enguix actuant de mantenidor Chema Pérez
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha impossat este dissabte a la fallera major, Alba Carrió, la banda representativa de les falles de l’exercici 2022. Tot seguit la Fallera Major impossava a la seua Cort d’Honor la banda representativa de les falles del pròxim any.
A continuació, han participat de l’acte les Falleres Majors i Presidents d’Alzira que han rendit pleitesia a la Fallera Major i de la qual han rebut també la banda en record de les falles de 2022.
També han assistit a l’acte la regidora de Seguretat i Urbanisme, Sara Garés; el regidor de Festes, Xavi Pérez; la regidora de Sanitat, Gemma Alós; la regidora Luisa Castells i els regidors Rubén Palau i Miguel Vidal.
A continuació de les representants de les comisions alzirenyes, ha intervingut el mantenidor que enguany ha estar el jurista alzireny Chema Pérez i Pellicer.
Després , ha estat el torn de la Fallera Major d’Alzira 2022 que ha dirigit unes paraules al públic assistent.
També han participat en l’acte diferents associacions i entitats alzirenys així com les Juntes Falleres de diverses poblacions, per a retre homenatge a la nostra reina fallera, entre elles la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell així con la Fallera Major Infantil d’Alzira 2022, Clàudia Dolz.
L’Ajuntament dAlzira ha rendit homenatge amb una cistella de flors a les Falleres Majors dAlzira portada pel segon tinent d’alcalde del consistori, Albert Furió.
L’acte ha acabat amb els parlaments del President de la Junta Local Fallera dAlzira, Jaume Bohigues i de l’alcalde, Diego Gómez.