Un centenar de músics de la Simfònica de la SM Alzira torna als assajos

0
849

La crisi patida durant els últims mesos per la Societat Musical Alzira sembla estar prop del seu final després que esta nit un centenar de músics de la banda Simfònica haja tornat als assajos i que la nova directiva programe, in extremis, les activitats per a celebrar la festivitat de Santa Cecília.

Així el diumenge dia 21 la Simfònica protagonitzarà el tradicional Concert de Santa Cecília al Gran Teatre amb la incorporació de 38 nous músics. Abans, la Banda Jove participarà este dissabte en la processó de la Mare de Déu dels Desamparats a Alzira i el dia 13 actuarà en el Gran Teatre, data en la que es presentaran els 48 nous educands. El dissabte dia 20 serà el torn de l’Agrupació Ibn Jafadja que actuarà al coliseu alzireny, mentre la directiva ultima estos dies, a marxes forçades, la publicació del llibret de Santa Cecília.

Els nous dirigents han decidit que l’equip directiu en funcions de l’escola estiga format per David González, en qualitat de director, Pilar Enguix com a cap d’estudis i Sheila Fernández en el càrrec de secretària.

I pel que fa a la Banda, que es troba sense director titular, també estarà dirigida, de forma provisional, pels tres directors que té actualment contractats la SMA per a la Ibn Jafadja, l’Orquestra i el Grup Instrumental; Alberto Sánchez, Josep Ribes i David González.