Sanjuán: «La UD Alzira està més viva que mai a les portes del centenari»

0
273
Xavier Ferri, Fernando Pascual, Diego Gómez, Alberto Gomar i Juan A. Sanjuán durant l’acte

El president de la UD Alzira, Juan A. Sanjuán, ha declarat que «este club es troba més viu que mai a les portes del centenari», durant la presentació de la Comissió del Centenari de l’entitat blaugrana celebrada esta vesprada a la Casa de la Cultura. Sanjuán ha afegit que el club «vol ser protagonista en Alzira en ser l’entitat esportiva més antiga i nombrosa de la ciutat».

Per la seua part el president de la comissió executiva del centenari, Xavier Ferri, considera que «el centenari serà un homenatge al futbol d’Alzira» i que el club, que complix hui 99 anys «ha estat l’alegria del poble durant els temps foscos que ha patit la nostra ciutat».

Ferri ha revetlat que el València CF de Bordalás disputarà el pròxim any un amistós contra la UD en el Suñer Picó i que s’ubicaran plaques commemoratives en distints llocs de la ciutat. Pel que fa al president de la Federació Territorial de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, s’ha compromés a dur a l’estadi alzireny un partit de la Selecció Absoluta Femenina.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha ressaltat que ser de la UD Alzira «és un auténtic orgull i sentiment», al temps que ha explicat que tots els departaments i regidories municipals «s’han volcat amb el centenari».

L’alcalde, Diego Gómez, ha oferit «tot el suport municipal, pressupostari i amb activitats, en un any molt important per a Alzira en el que unirem la capitalitat cultural de la nostra ciutat amb les celebracions del centenari«.

Durant l’acte de presentació s’ha projectat un video sobre la història del club que han elaborat David Chordá i Quico Felguera, i que ha estat locutat per José Miguel Ortolá.

Comissió d’Honor del Centenari:

President: Diego Gómez

Vicepresident: Fernando Pascual

Membres d’honor: Juan A. Sanjuán, Alfredo Suñer, Agustín March, José Martínez, Alberto Campos, José Furió, Sebastián Fontana, José Bartolomé, José Bosch i Javier Pérez.

Comissió Executiva:

President: Xavier Ferri

Vicepresident: Aureliano Lairón

Membres: José Casado, José Ramón Mazo, Juan Pellicer, Antonio Gómez, José López, Ernesto Colomer, Ricardo Juan, Inés Cándido, Isabel Carreres, Rafa Asensio, Laura Gomar, Fernando Barberá, Vicent Dolz, David Chordà, Francisco Clari, Juan José Nadal, Rubén Pastor, José Camarena, Alberto Gomar i Vicent Cucarella.