L’Alzira FS es fa fort al Palau i goleja al Leganés (4-1)

0
68

El CD Leganés va arrancar el partit amb una alta intensitat sobre el 40×20 del Palau d’Esports d’Alzira i el seu bon fer va obtindre la recompensa en una jugada dels pepiners que Nacho Pedraza va aprofitar per a inaugurar el marcador i avançar als visitants amb el 0-1.

Uns minuts després, Alzira FS va intentar refer-se del gol visitant i Rafa Ara va aconseguir empatar l’encontre en una acció ofensiva del quadro local. Tot just quan arrancava el segon temps, el conjunt de Braulio Correal va generar una bona jugada atacant en què Rubi va disparar a porta i l’esfèric va tocar en Peiró per a introduir-se el baló en el fons de la xarxa i voltejar així el marcador amb el 2-1.

El partit era molt igualat, tot i que la iniciativa la duia el conjunt madrileny però en el minut 29, Sena liderà un contracolp del Family i va assistir al segon pal perquè Peiró marcara el 3-1 a plaer. Els visitants jugaren, pràcticament des del minut 35 i en el 39, Gabri va sentenciar el partit en una gran jugada amb el gol del 4-1 en els instants finals del competit encontre.

Quarta victòria consecutiva del Family Cash Alzira al Palau Municipal d’Esports que ocupa la novena posició en la classificació amb 13 punts, tan sols a dos dels llocs de promoció.