Pont de Tots Sants gris amb ponent i algun ruixat dèbil

0
116

Les pluges i els ruixats seran dèbils a moderats en general. Les pluges guanyaran terreny durant la matinada de dissabte i aplegaran a la costa.

Les pluges més abundants cauran a l’interior i al nord, on plourà durant una gran part de la jornada. A la costa, els ruixats arribaran més desgastats i seran més probables durant la segona meitat del dia. En general, serà un dia gris, amb menys probabilitat de pluja a l’extrem sud.

Previsió dissabte 30
Previsió dissabte 30

Les temperatures pujaran, tant les mínimes com les màximes, un ascens que continuarà diumenge.

Temperatures previstes dissabte 30
Temperatures previstes dissabte 30

La matinada de diumenge continuaran les pluges pràcticament generalitzades, però al llarg del dia tindrem una pausa. Novament, les pluges es reactivaran de vesprada i seran més probables i més abundants com més a l’interior. El vent continuarà de llebeig, però afluixarà respecte de dissabte i la mar estarà molt moguda fora de la protecció de la costa. Les temperatures s’enfilaran fins als 28 ºC a 30 ºC a les comarques del centre i al litoral sud.

Mapa de tres dies
Mapa de tres dies

Un nou front batrà el territori de nord a sud i de ponent a llevant durant la primera meitat de dilluns. Deixarà núvols abundants i ruixats generals. A partir de migdia, s’aniran obrint clarianes de nord a sud i entrarà el mestral. A la resta, predominaran el ponent i el llebeig moderat.

Les temperatures començaran a baixar per l’interior, però es mantindran a la costa. La baixada de temperatures serà general la vesprada i nit de dilluns, amb ambient fred el matí de dimarts.

À Punt