L’Escola de la Societat Musical Alzira es queda de nou sense director al dimitir Pepe Grau

0
1066
El director de l’Escola i Centre Professional de Música de la Societat Musical Alzira, José Grau ha dimitit després de tan sols 52 dies en el càrrec.
Grau ha justificat la dimissió en que considera que les seus línies de treball i objectius «no coincidixen» amb les dels nous membres que s’incorporaren el passat diumenge a la Junta Directiva de l’entitat.
Esta direcció està formada, actualment, pels quatre dirigents que donen suport al president, Camilo Mascarell, i pels 10 que foren elegits en l’assemblea ordinària celebrada al Gran Teatre. Els nous directius pretenen que Mascarell dimitisca, però el president pretén seguir en el càrrec al menys fins a final d’any.
Es tracta d’un nou capítol de la crisi que arrossega esta important entitat cultural alzirenya, en la que els seus nous dirigents tenen, entre els seus principals objectius, «que l’escola torne a gaudir del prestigi educatiu que tenia troban l’equilibri entre excel.lència i concicliació dels educants».
Els nous directius s’han assabentat «per la premsa» de la dimissió del que ha sigut director de l’Escola i del Centre Professional durant menys de dos mesos.