Dimitix un nou directiu que donava suport a Camilo Mascarell en la SMA

0
554

La crisi continua en la Societat Musical Alzira tot i la incorporació dels nous directius en la polèmica assemblea del passat diumenge en la que es va renovar el 50% de la seua junta directiva. Els nous membres demanaran la dimissió al president de l’entitat, Camilo Mascarell, però es quedaren sense resposta.

Anit en la primera reunió de la nova directiva va quedar palés que Mascarell va perdent suport al dimitir un dirigent de la seua confiança. De fet sols hi han 4 directius de la seua corda front els 10 que s’incorporaren el diumenge. Una clara minoria que va molt difícil la seua continuitat al capdavant de la Societat Musical, sobre tot perquè els nou dirigents reclamen la seua eixida per poder aplicar el seu programa de renovació que consistix, bàsicament, en que «la banda torne a ocupar el lloc que es merix entre les millors de la Comunitat Valenciana».