Alzira allarga l’exempció a les terrasses i enceta una campanya de bons per a Nadal

0
469

L’equip de govern d’Alzira ha decidit que no cobrarà a les terrasses de bars i restaurants durant el que queda de l’any 2021, la taxa per ocupació de via pública. L’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat que «ho decidirem en el pròxim plenari» i quan «ja estiga tot normalitzat després de Reis, mirarem com regularitzar el cobrament d’esta taxa, a més de parlar amb l’Associació Empresarial i els hostalers per vore com ho farem a partir de 2022».

Bons nadalencs

Cal recordar que l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la regidoria d’Hisenda, anuncià, a primers d’any, l’anul·lació del pagament de la taxa d’Ocupació de Via Pública per a terrasses de locals d’hostaleria i restauració que es correspon amb els sis primers mesos de 2021. Posteriorment amplià l’exempció durant tres mesos i ara decidix no cobrar la taxa fins el pròxim any.

D’altra banda la primera autoritat local ha anunciat la posada en marxa «el més aviat possible» d’altra campanya de bons d’ajuda per a Nadal, després «d’haver mogut més de 350.000€ en el comerç local».