Suc de Teatre estrena «Laberintos» en el Gran Teatre d’Alzira

0
279

Es va fer la preestrena a La Llosa de Ranes on va tindre una excel.lent acollida

El pròxim divendres, a les 20.30 h, Suc de Teatre – La Tarumba estrena en el Gran Teatre d’Alzira el seu últim espectacle, Laberintos, un text de José Antonio Martínez dirigit per Jordi Verdú.

Després del gran èxit de públic i de premis de Serendipia, una comèdia inspirada en el clown i en la farsa, el grup alzireny s’embarca de nou en el gènere de la Comèdia, aquesta vegada amb ingredients sentimentals i melancòlics.

Laberintos és una comèdia que ens conta el retrobament, després de vint anys, d’un professor d’Història convertit en captaire i dos dels seus antics alumnes, hui parella en crisi.

Ella era llavors una adolescent encantadora i brillant en els estudis, i ara, un ésser aspre, odiós i fracassat professionalment. I ell… Ell continua sent el mateix borinot de sempre. Quan descobreix el seu professor buscant en el fem una nit de tempesta, no se li ocorre una altra cosa que acollir-lo en sa casa.

La relació entre Don Pablo i els seus antics alumnes Olivia i Antonio recorre el present, el passat i el futur, permetent així revelar alguns dels enigmes que els emboliquen.

La temàtica de l’obra ens parla del fet que cada ésser humà és en realitat un intricat laberint. Forjat sovint per anys d’errors i decisions incoherents. Quan es busca l’eixida, pot ocórrer que ens confonguem de camí, a vegades voluntàriament, unes altres, sembla que ens agrade més enredar-nos pels racons. O simplement, que ens perdem. Fins i tot podem caminar extraviats sense saber-ho. Alguns aconsegueixen eixir. Després de molt de dolor, d’anar deixant trossos de l’ànima pel camí, de renúncies i frustracions.

L’espectacle anava a estrenar-se el maig de 2020, però la irrupció de la pandèmia al març ho va impedir. Després, les obres del Gran Teatre i la persistència de la COVID l’han retardat, fins que divendres per fi veurà la llum.

Aquesta meitat comèdia, meitat drama, interpretada per Elena Olmedo, Salva Carreres i el mateix autor, es va preestrenar el 9 d’octubre a l’Auditori de La Llosa de Ranes i va obtenir un excel·lent acolliment pel públic.

Com tots els espectacles dels dos grups de la Tarumba, Suc de Teatre i Volem Teatre, la producció és a càrrec de la mateixa associació i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira.

 

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA