Alícia Sierra (AEA): «Cal confiar en uns nadals molt bons per al comerç local»

0
367
Rosanna Seguí s’ha reunit hui en Idea amb l’alcalde i representants dels emperesaris i del comerç local

La comerciant i representant de l’Associació Empresarial Alzira (AEA), Alícia Sierra, confia que «els próxim nadals siguen molt bons per al comerç local», davant la proliferació dels regals nadalencs i  la celebració de la Nit de Cap d’Any».

En el Dia del Comerç Local recorda que les falles d’octubre «ompliren de gom a gom bars i restaurants» i que tot i que hi ha gent que «està encara tocada a causa de la pandèmia, ja s’aprecia més alegria i ganes d’eixir». L’ausència d’events ha afectat de forma considerable a les tendes de moda i complements «però les falles ja comencen a celebrar actes i sopars de gala i a més el pròxim cap de setmana es celebraran els Moros i Cristians».

Dia del Comerç Local

La directora general de Comerç, Rosanna Seguí, ha visitat hui alguns comerços d’Alzira a més de reunir-se amb l’alcalde, Diego Gómez, i els representants de l’Associació Empresarial Alzira. Seguí ha recordat el suport que el seu departament dona suport a les campanyes destinades a desenvolupar el comerç local de la Comunitat i ha elogiat tant les campanyes local de bons en les que l’Ajuntament d’Alzira ha inertit més de 350.000€ com la de 12 emesos, 12 empreses que considera «interesant i evxportable a altres municipis». La direcció general de Comerç, Artesania i Consum s’ha instaurat el Dia del Comerç per tal de ́ ̧ i també per reconéixer l’esforç que ha realitzat el sector durant la pandèmia.

L’Ajuntament d’Alzira amb la col·laboració de Associació Empresarial Alzira, s’ha sumat a la celebració per tal de recordar que el xicotet comerç és de l’economia de la nostra ciutat.

D’altra banda la primera autoritat local i responsable de l’àrea de Comerç ha revetlat que «el futur passa per altra campanya de bons en Nadal i d’altres que puga,m enllestir per tal de dinamitzar el comerç local». A més ha notificat que el consistori «no cobrarà enguany a l’hostaleria la taxa d’ocupació pública com a suport a este sector«.

Pel que fa al president de l’AEA, Raül Tudela, s’ha mostrat «satisfet» que el comerç local tinga el seu dia de celebració a la Comunitat Valenciana, ha ressaltat que els bons municipals «son una ferramenta molt bona», al temps que les ajudes «reactiven i afiancen al comerç i eviten tancar establiments».