La directiva de la SM Alzira prohibix l’entrada dels mitjans de comunicació a l’assemblea

0
764
Gràcies a la col.laboració de socis oferim esta imatge de l’assemblea amb el president Camilo Mascarell al capdavant

Al voltant de les 10:30 hores d’este matí ha començat l’assemblea ordinària de la Societat Musical Alzira al Gran Teatre amb el punt més important de la renovació del 50% de la Junta Directiva que afecta a la vicepresidència, a la secretaria i a vocalies. La única candidatura presentada composta per membres del sector crític serà elegida en poder haver pogut oficialitzar cap alternativa la directiva actual.

Els dirigents ha establert un exhaustiu control a l’entrada del coliseu alzireny permitint l’accés de només els socis que s’acreditaven amb el corresponent document nacional d’identitat (DNI). Ha causat consternació entre els músicsi socies, que feien llargues cues, que hagen prohïbit l’accés dels mitjans de comunicació a l’assemblea. Un membre de la directiva s’ha mostrat contundent al respecte amb Riberaexpress. Membres del sector opositor s’han queixat davant els actuals dirigents, sobre tot perquè «encan vi sí han permés l’entrada del seu advocat que no és soci».

NOTA DE LA REDACCIÓ: Tot i els entrebancs de l’actual Junta Directiva este mitjà els oferirà cumplida informació dels acords que es prenguen en l’assemblea ordinària que està celebrant-se en estos moments en mig d’una forta polèmica.