Els nous directius demanen la dimissió al president Camilo Mascarell en l’assemblea de hui

0
1950
Imatge de l’assemblea ordinària de la SM Alzira celebrada este matí al Gran Teatre

Els nous directius que s’han incorporat hui a la Junta Directiva de la Societat Musical Alzira li han demanat la dimissió al seu president, Camilo Mascarell, durant l’assemblea ordinària celebrada al Gran Teatre davant més de 200 socis de l’entitat.

Mascarell ha convocat per a demà dilluns, la primera reunió en la que coincidiran Mascarell i els que queden de la directiva elegida fa un any, amb els nou membres que s’han incorporat hui i que ostenten la majoria.

El soci i músic, Paco Masiá, ha denunciat l’incompliment de l’article 24.4 dels estatuts al no votar-se mitjançant paperetes la única candidatura presentada. A mà alçada s’ha decidit no fer la corresponent votació, tot i que l’assessor jurídic de la SMA li ha donat la raó a Masiá.

Els socis han aprovat els pressupostos de 2022 que s’apropen als 600.000 euros, mentre algún soci ha criticat la presència de vigilants jurats en l’assemblea; una música ha manifestat a Riberaexpress que es sentia «humillada» en no haver-se produït mai la seua presència en anteriors assemblees.

Els directius incorporats han repartit un tríptics a l’entrada al Gran Teatre on expliquen «qui som?» i els objectius principals;

Que la banda torne a ocupar el lloc que és mereix.

Que totes les agrupacions cresquen tan musical com socialment i trobar reptes emocionants i motivants.

Que l’escole torne a gaudir del prestigi educatiu que tenia.

I que els socis i les socies de la SMA senten orgull de pertànyer a aquesta institució.

Els nous directius de la Societat Musical Alzira:

Vicepresidenta: Maria Loreto Petit Pérez
Secretària: Marta Nadal Soriano
Vocals: Kevin Anaya Bellver
Elisa Garcia Sospedra
Fernando Garrido López
Pau Guaita Serrano
Esther Hervàs Gonzàlez
Fernando Martínez Pérez
Federico Rocafort Rodríguez
Germán Tomás Calatayud