Els crítics asseguren «no haver pactat res amb l’actual directiva de la Societat Musical Alzira»

0
543

La candidata a secretària de la junta directiva de la Societat Musical Alzira, Marta Nadal, i membre del sector crític ha replicat que «no hem pactat res perquè els actuals directius no ens han donat ni tan sols l’oportunitat de fer-ho», respecte a que els actuals dirigents no presentaran este diumenge cap candidatura a la renovació dels càrrecs. Fins i tot, assenyala la futura secretària de l’entitat, «sino presenten candidatura és perquè no han trobat prou gent que vullguera perquè ho han intentat fins a última hora».

El grup opositor assegura que que la única comunicació que han tingut, «va ser en el dia d’ahir i va consistir a una telefonada a un membre de la candidatura , informant-li de que l’actual Junta Directiva no presentarà candidatura i exigint-nos una serie de condicions entre les quals es trobaven pactar una solució d’eixida de l’actual junta directiva amb la convocatòria de l’assemblea ordinària en gener o febrer de
2022 sempre amb el compromís dels músics de la banda per a que es realitzen els actes
programats o a programar fins a final d’any».

Advertixen que «ni tan sols hem tingut la oportunitat de parlar-les perquè que als 10 minuts de la telefonada la Junta Directiva va fer un comunicat a premsa faltant a la veritat i sense tindre una resposta de la nostra part , fins i tot quan la persona de la candidatura amb la que va parlar els va dir expressament que cap de les dos parts férem comunicats fins que no passara l’assemblea i férem la primera Junta».

Nadal recalca que els candidats tenen la intenció de convocar la Junta Extraordinària, a partir del pròxim dilluns per a dur a cap » per canviar les coses i per fer una profunda renovació de la SMA». Per tant exigiran la dimissió de l’actual president Camilo Mascarell que, segons diuen «no té cap intenció de dimitir».