L’índex acumulat d’Alzira (58) supera el nacional i el de la Comunitat

0
1058
Alzira, que va passar fa una setmana de risc baix a risc mitjà, registra hui una incidència acumulada de 58 casos per cada 100.000 habitants, superant tant la de la Comunitat Valenciana (38) com la mitjana nacional (43) i fins i tot la del Departament de Salut de la Ribera (38).
A hores d’ara la capital de la comarca compta amb 27 casos actius, tres més que fa set dies, mentre els últims 3 dies s’han detectat 8 contagis. Els contagiats des de l’inici de la pandèmia sumen 4.330 i les defuncions 56.
☎️ Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.
L’Ajuntament d’Alzira recomana «l’ús de mascareta fins i tot en espais oberts per tal
d’evitar el contagi», a més que «cal seguir les mesures preventives vigents per a intentar controlar la pandèmia». També la vacunació del 12% de la població que falta per estar immnitzada completament.