Alzira sustituix la tanca metàl.lica per altra de fusta junt al Xúquer

0
124

Comença a instal·lar-se la tanca de seguretat junt al riu al poliesportiu de Tulell

 

La regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques ha començat ha instal·lar les tanques de fusta a l’entorn del riu Xúquer al seu pas pel poliesportiu de Tulell. Amb esta intervenció es pretén no modificar l’entorn natural del llit del riu al mateix temps que garantir la seguretat dels usuaris d’esta instal·lació esportiva. La zona amb este tancat són la pista de cross, la pista d’atletisme i els camps de futbol.

 

Estes tanques tenen unes dimensions de 2’10 metres d’amplària i 1’20 metres d’alçada. La seua instal·lació s’està realitzant després de l’actuació de neteja del riu per part de la Conferència Hidrogràfica del Xúquer al seu pas per Alzira.

 

El regidor de Serveis Urbans, Obres Públiques i Esports ha manifestat que “Amb esta actuació garantim la seguretat dels esportistes en la seua pràctica de l’activitat física, a més de respectar l’entorn natural del riu adjacent a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez “Aspar”.