Alzira reconeix l’excel.lència acadèmica de 167 estudiants

0
318

Educació reconeix l’esforç i l’excel·lència  acadèmica de 167 estudiants que acabaren amb nota el curs en què es va declarar la pandèmia

  • L’alerta sanitària de la COVID-19 ha impedit celebrar el reconeixement públic fins ara
  • El 3 de novembre tindrà lloc el lliurament dels diplomes als 162 alumnes amb millor rendiment en el curs 20-21

 

De tretze en tretze pujaren ahir els 167 alumnes excel·lents d’Alzira a pel seu diploma, tot desafiant a la mala fama de la xifra, un repte gens complicat després d’haver superat el curs 19-20, el curs de la COVID-19, amb bona nota; i enmig de l’admiració i el reconeixement dels assistents que, ara que s’han relaxat les restriccions, van poder acompanyar els seus fills, les seues filles i l’alumnat en un acte amb accés limitat a dos familiars per premiat i a una menuda representació de cada centre educatiu.

 

L’Ajuntament d’Alzira va obrir ahir el Gran Teatre a la comunitat educativa per a acollir els 167 xics i xiques que han vist reconegut el seu esforç en els estudis amb el premi al rendiment acadèmic, una distinció que concedix la Regidoria d’Educació cada curs. L’excepcional situació viscuda en el curs 19-20, quan es va declarar l’alerta sanitària a causa de la pandèmia de la COVID-19 que va provocar el tancament de les escoles i l’establiment de l’educació telemàtica, va dificultar l’acabament del curs acadèmic i va impedir també la celebració de l’acte de reconeixement, que s’ha hagut de posposar al moment actual. Ahir va tindre lloc l’acte del curs 19-20, i el pròxim 3 de novembre se celebrarà el reconeixement als 162 millors expedients acadèmics del curs 20-21.

L’acte distingix l’alumnat que ha acabat els cicles de Primària, Secundària, Batxillerat, els cicles formatius (grau mitjà i grau superior), l’Escola Permanent d’Adults i el Centre Professional de Música. Com a portaveus de l’alumnat, hi intervingueren dues estudiants que ara cursen 2n d’ESO i que han estat reconegudes pels seus bons resultats a Primària: Ester Giménez i Júlia Ferrando. Tretze regidors van ser els encarregats de lliurar els diplomes a l’escenari. La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira, Maria Calvo, va felicitar els premiats.