L’Alcúdia avalua l’estat de benestar i salut de la població

0
36

Millor amb Salut, la campanya per avaluar l’estat de benestar i salut actual de l’Alcúdia

 

Durant el mes d’octubre i el mes de novembre es recopilaran les dades necessàries a través d’un procés participatiu, una auditoria i un qüestionari tant en línia com a peu de carrer. També es treballarà en la creació d’un Reglament per a la consolidació d’una Taula Interdepartamental.

 

Dins del marc del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, es troba la necessitat de treballar en un projecte de desplegament de salut local per al municipi de l’Alcúdia. El benestar i la salut en totes les seues formes: laboral, social, pública i personal, són essencials per a la prosperitat i vida d’un municipi. I tot açò, sempre treballant des dels principis de transparència, col·laboració i participació ciutadana.

 

És així com s’inicia la campanya “Millor amb Salut”, amb la finalitat d’avaluar l’estat de benestar i salut actual del poble de l’Alcúdia, a través de l’elaboració d’un Informe de Salut, el qual serà la base per a la posterior creació d’un Pla d’Acció de Salut municipal.

 

Totes les dades i suggeriments recollits de la ciutadania i veus especialitzades, es recopilaran a través d’un procés participatiu, una auditoria i un qüestionari tant en línia com a peu de carrer. Paral·lelament, es treballarà en la creació d’un Reglament per a la consolidació d’una Taula Interdepartamental, la qual coordinarà i debatrà sobre mesures saludables que garantisquen el benestar local. I també es produirà un mapa d’actius i accions saludables que facilitaran la millora de la situació de la salut en l’Alcúdia.