Un grup de músics crítics amb la directiva de la SM Alzira presenta la seua candidatura

0
454

Un important grup de músics de la Societat Musical d’Alzira ha presentat la seua candidatura a les eleccions de càrrecs de la Junta Directiva de la Societat Musical d’Alzira.
Ahir diumenge dia 17 d’octubre va tindre lloc una reunió informativa on es va presentar la nova candidatura que es presentarà el pròxim 24 d’octubre en l’assemblea ordinària per a la renovació parcial de la Junta Directiva de la Societat Musical d´Alzira.
En aquesta reunió a banda de presentar als seus components, coneguts per la majoria dels músics, ja que tots formen part de les diferents agrupacions de la SMA, també s’ha explicat la necessitat d’una bona gestió, que torne a portar a la Banda Simfònica entre les millors de la Comunitat Valenciana amb una direcció artística de qualitat i amb motivació, i crear així un projecte il·lusionant per a totes les agrupacions que formen part de la SMA.
Per altra banda no es pot oblidar l’escola, cal aconseguir un bon funcionament on tot el professorat participe activament de la seua organització i vetle pel bé de l’alumnat.
Hui dilluns 18 d’octubre s’ha oficialitat per registre d´entrada la presentació de la candidatura que està formada per:

Vicepresidenta: Maria Loreto Petit Pérez
Secretària: Marta Nadal Soriano
Vocals: Kevin Anaya Bellver
Elisa Garcia Sospedra
Fernando Garrido López
Pau Guaita Serrano
Esther Hervàs Gonzàlez
Fernando Martínez Pérez
Federico Rocafort Rodríguez
Germán Tomás Calatayud