Maseres amb 16 anys ha sigut l’heroi de la victòria de l’Alzira FS contra el Peñíscola FS (2-1)

0
736

A bon segur que Adrià Maseres mai oblidarà la seua portentosa actuació davant el Peñíscola FS a qui esta vesprada ha derrotat l’Alzira FS en el Palau d’Esports en un vibrant, emocionant i competit encontre en el que han guanyat els locals per 2 gols a 1.

El jove guardameta de Carcaixent, que amb tan sols 16 anys, ha tingut que jugar de titular per la lesió de Porky i la sanció a Nacho Serra, haurà fet una trentena d’intervencions moltíssimes de mèrit que han merescut el reconeiximent del públic i la resignació del potent conjunt castellonenc, que a bon segur tenia la sensació que si l’encontre haguera durat mitja hora més tampoc haurien marcat el gol de l’empat.

Els visitants només perforaren la meta de Maseres a tres minuts del final de la primera part mitjançant un tir imparable. Poc abans, en el minut 14, havia anotat Rubi al transformar una falta i a les acaballes del primer temps, Ignacio Parreño, feia el segon i el que seria el gol de la victória.

Del segon temps tots recordaran el recital de paradaes del juvenil guardameta al que han felicitat tots al final de l’encontre. El tècnic Braulio Correal reconeixia que «el Peñíscola ens ha dut al límit defensivament» i es que també cal significar la enorme tasca defensiva del Family Cash Alzira que ha sumat hui tres punts de molt de mèrit fron t el segon classificat i un dels seriosos aspirants a la màxima categoria.

Amb esta victòria el Family Cash Alzira suma 10 punts es troba en el nové lloc d la classificació, a tres punts del descens i a dos de les posicions de play-off d’ascens.