Mª Josep Ortega (Compromís) cedix hui l’alcaldia a Lola Navarro (PSPV)

0
134

Carlet oficialitza esta vesprada el canvi en l’Alcaldia

 

M.Josep Ortega cedirà la vara de comandament a Lola Navarro, en compliment de l’acord de legislatura pres per Compromís i PSOE

 

El Saló de plens de l’Ajuntament de Carlet viurà hui un canvi d’alcaldia entre les dues formacions que formen l’actual equip de govern. M.Josep Ortega, de Compromís, deixarà l’alcaldia en mans de la socialista Lola Navarro, després d’haver governat durant sis anys.

 

El canvi ve donat per l’acord pres per ambdues formacions locals després de les eleccions de 2019, en les quals Compromís va traure 5 regidors i els socialistes 4. Estos resultats són els que s’han tingut en compte a  l’hora de distribuir el temps de l’alcaldia entre els dos partits, sent la data del 15 d’octubre l’elegida per escenificar este acord i, per tant, el canvi en l’Alcaldia.

 

El plenari extraordinari se celebrarà esta vesprada a les 20 h, i està previst que acudisquen autoritats dels dos partits implicats, entre d’altres, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, la delegada del Govern, Gloria Calero, el Conseller de Política Territorial, Obres públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, el Director General d’Administració Local, Toni Such o Txema Peláez, president de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

 

El canvi ha alçat molta expectació, mediàtica i política, ja que feia 30 que el partit socialista no ocupava l’alcaldia de Carlet.