Alzira mostra hui en primícia el primer capítol de la nova temporada de l’Alqueria Blanca

0
100

L’Alqueria Blanca recala en la Casa de la Cultura d’Alzira per mostrar en primícia el primer capítol de la nova temporada de l’exitosa sèrie

  • La preestrena té lloc esta vesprada a les 19 hores i és d’accés lliure fins a completar l’aforament
  • Els assistents compartiran la presentació amb els personatges Paqui, Xavi, Conxeta i Ferri

 

Els veïns i les veïnes d’Alzira podran gaudir en primícia esta vesprada a les 19 hores del primer capítol de la nova temporada de l’exitosa sèrie de la televisió valenciana, L’Alqueria Blanca. I ho faran amb uns acompanyants d’excepció, els actors i les actrius Inma Sancho, Nelo Gómez, Cristina Fernández i Paco Sarro, que encarnen a Paqui, Xavi, Conxeta i Ferri a la sèrie, als qui tindran l’ocasió de conéixer i amb els quals podran comentar les seues impressions sobre la producció. Així mateix, ells i elles els introduiran en la nova etapa d’esta producció, la número tretze, que s’emetrà a À Punt a partir del diumenge 17 d’octubre.

 

L’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira acollirà esta vesprada la preestrena del primer capítol de la nova tanda d’episodis. La visita forma part de la iniciativa organitzada pel canal de televisió públic per a promocionar esta nova etapa i que rep el nom de «L’Alqueria en ruta», un viatge que va començar el passat 21 de setembre a Castelló amb el propòsit de visitar 16 municipis valencians per a «acostar la sèrie als espectadors» amb la projecció en primícia del primer capítol de la nova temporada, segons ha informat la cadena en un comunicat. L’Ajuntament d’Alzira s‘ha sumat a este circuit i ha disposat l’auditori de la Casa de la Cultura per a poder acollir la presentació, que tindrà lloc a les 19 hores.

L’accés a l’acte serà lliure fins a completar l’aforament, que està limitat d’acord amb les mesures de prevenció de la COVID-19. L’obertura de les portes serà  a les 18,15 hores i s’haurà d’accedir amb mascareta i respectant les normes sanitàries vigents. La presentadora d’À Punt Chus Lacort serà l’encarregada de dirigir la presentació. Rebrà a les persones assistents i dinamitzarà el temps d’espera fins que a les 18,50 hores arriben els actors. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, donarà la benvinguda a visitants i assistents, i mostrarà el suport de la ciutat a esta sèrie valenciana, com ja va fer també durant la presentació de la temporada passada, que es va estrenar de forma virtual en plena pandèmia.

 

Els participants, a més a més de tindre l’oportunitat de veure el capítol abans de la seua emissió en televisió, podran fer-se fotos en els elements promocionals preparats per a l’ocasió. Estes imatges formaran part de les galeries d’imatge que es publicaran en la web d’À Punt, han explicat des del canal autonòmic. Tots els assistents rebran un regal de record de la visita de L’Alqueria Blanca a Alzira, indiquen els organitzadors.

 

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, considera que «donar suport a esta iniciativa ens permet aproximar este programa de tant d’èxit d’À Punt als alzirenys». La gran acceptació de L’Alqueria Blanca, indica, demostra que els veïns i les veïnes «valoren la importància d’una televisió en la nostra llengua i de les produccions audiovisuals valencianes».