La falla Camí Nou comença a cremar-se una hora abans que el Mercat i acaba mitja hora després

0
1446
Part del monument de Camí Nou es mantenia en peu cap a la 1:30 de la matinada

Les falles d’Alzira de 2021 han sigut tan atípiques que fins i tot el monument de Camí Nou (segon premi) que començava a cremar-se poc després de les 00:00 hores ha mantés l’esquelet en peu mitja hora després (cap a les 2 de la matinada) que el del Mercat (millor falla) que es convertia en cendres al voltant de la 1:15 h de la matinada.

Els bombers han treballant de valent per tombar l’eix central de la falla per tal que poguera consumir-se i donar per finalitzades la festa fallera de 2021 en la que només han participat 6 comissions.

En El Mercat la fallera major d’Alzira, Alba Carrió, i la de la falla guanyadora de la secció especial, Alicia Gascó, s’han emocionat al temps que el foc tombava unes falles tan atípiques com participatives i atractives per als milers de visitants.