Diego Gómez: «Les falles ajuden a recuperar l’economia i l’alegria d’Alzira»

0
384
Feia molt de temps que no es veien imatges com aquesta en Pérez Galdós pels carrers d’Alzira

L’alcalde, Diego Gómez, assegurà anit davant el monument d’El Mercat, la millor falla de la capital de la comarca que «les falles ajuden a recuperar l’economia i l’alegria d’Alzira», i afegia «era molt important que la gent tornara a ixir al carrer després de patir durant més de 18 mesos la pandèmia«.

A este respecte el propi president de la comissió El Mercat, Paco José, en declaracions al nostre company d’Alzira Ràdio David Chordá, amb el primer premi en les mans, remarcava ahir que «calia recuperar el més prompte possible el batec de la nostra ciutat» argumentant així el principal motiu pel qual la seua falla votà a favor de celebrar estes  atípiques falles en octubre.

La primera autoritat local ressaltà «el gran esforç fet i la solidartiat mostrada per les 6 comissions locals que han plantat monument»; El Mercat, Camí Nou, Plaça Major, Pintor Andreu, Sant Andreu i Hernán Cortés. Qualificà «d’encert les mascletaes i nits del foc i felicità als guanyadors» envoltat de fallers i falleres i de l’alegria viscuda ahir, de manera especial, per les falleres majors i presidents de la mitja dotzena de comissions.

Premi a la millor falla de la Comunitat

Gómez no dubtà de qualificar com «espectaculars» les tres falles de la secció Especial, tan és així que ha proposat al conseller d’Educació i Cultura Vicent Marzá que la Generalitat convoque en març uns premis a nivell de Comunitat «perquè pugan competir els millors monuments de cada població fallera per elegir el millor de tots».

L’alcalde ha reivindicat «que les 35 falles d’Alzira recuperen la unitat» davant les festes de Sant Josep de 2022 i tornà a insistir en la rellevància i repercusió que té la principal festa dels alzirenys de cara a «recuperar l’economia i l’alegria de la ciutat».