Alzira recull 200.000 taps als cors solidaris en 3 mesos per al memorial Nacho Barberá

0
246

Uns 200.000 taps de plàstic s’han recollit als cors solidaris instal·lats al carrer Benito Pérez Galdós i l’altre al parc de Pere Crespí, una iniciativa solidària que no ha cessat amb el suport del veïnat alzireny.

Els taps recollits possibiliten una ajuda anual de 2.000 euros per a la investigació de la mort sobtada que porta a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, a càrrec de l’empresa local Clear Pet, encarregada de la gestió dels taps per a donar-los una nova utilitat. Este és l’acord al què va aplegar el director gerent de l’empresa amb la Regidoria de Serveis Urbans.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat: “Alzira és solidària, i ho demostra amb el simple gest de dipositar taps als cors solidaris. Amb l’ajuda de tots s’aconseguixen dos grans objectius, ajudar a la investigació de la mort sobtada que impulsà des de fa uns anys el Memorial Nacho Barberà i reciclar, ja que s’evita que els taps es dipositen en altres contenidors diferents dels del plàstic”.