L’Alcúdia continua apostant per la transparència

0
130
  • El projecte “Clar i Ras” té com a objectiu la promoció la transparència pública i el bon govern mitjançant accions a les xarxes socials i a peu de carrer.
  • Entre els mesos d’agost i setembre s’han realitzat una enquesta en línia, accions de sensibilització pels carrers del municipi i la difusió activa d’informació pública a través de les xarxes socials.

Aquest projecte vol sensibilitzar a la ciutadania de l’Alcúdia sobre els seus drets en aquesta matèria, així com també possibilitar una escolta activa de les demandes d’informació que fa el veïnat i la transmissió d’aquesta mitjançant les vies de comunicació que es trien al procés participatiu.

El projecte compta a dos vídeos de sensibilització al començament i la finalització del mateix; diverses reunions amb els treballadors públics de l’Ajuntament i els responsables polítics; un qüestionari en línia i un altre a peu de carrer; i una campanya de sensibilització i escolta activa de la ciutadania als carrers del municipi. Tota la informació sobre les accions realitzades està sent transmesa a la població a través de les xarxes socials municipals.

Projecte fonamental

En paraules de l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, “aquest projecte és fonamental per l’empoderament de la ciutadania pel que fa a la gestió pública i millorar la seua capacitat d’avaluació de les polítiques públiques”. Per la seua part, el regidor de Transparència, Rubén Grau, afirma que “l’aposta de l’Ajuntament de l’Alcúdia es ferma pel foment de la transparència pública i la millora de les dinàmiques de comunicació amb el veïnat del municipi, perquè sols així podrem construir un poble més unit i participatiu”.