La Central de la Policia d’Alzira entra en la fase final

0
58
L’alcalde Diego Gómez i la regidora de Seguretat d’Urbanisme Sara Garés amb técnics en la façana del retén

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat esta setmana les obres de la última fase de la Central de la Policia Local en l’avinguda Pare Pompili Tortajada que estan pressupostades en 1,5 milions d’euros.

Una important inversió que és possible gràcies al romanent de tresoreria acumulat pel consistori al llarg dels últims anys. Este projecte, que començà a executar-se, per fases, a principi de l’anterior legislatura estarà totalment executat a finals del pròxim any 2022.

En esta zona del sector Torretxó baix, lindant amb el barri de l’Alquerieta, la Diputació ha previst construir un nou parc de bombers. La seua vicepresidenta, Mª Josep Amigó, anuncià, fa uns mesos, que enguany es redactarà el projecte i la direcció d’obres per tal de començar la nova instal.lació durant el 2022.

Àrea d’Emergències i Serveis

La nova seu dels bombers, pressupostada en 6 milions d’euros, està argumentada per Ajuntament i Diputació «en estar l’actual parc en una zona inundable» al polígon industrial nº 1 junt a la carretera CV-50.

El consistori local pretén convertir esta zona del Torretxó en una àrea d’Emergències i de Serveis on s’instal.larà també, de forma definitiva, l’heliport que ara es troba en el sector de Tulell.

A hores d’ara el govern local busca el suport d’un agent urbanitzador en comptar «amb un sector de creiximent urbanístic interesant», segons l’alcalde, Diego Gómez, on es durà a terme, a més, el projecte Europarm-16 destinat a habilitar espais degradats amb l’objectiu de «recuperar-los».

,»el suport d’un agent urbanitzador en comptar amb un sector de creiximent urbanístic interesant» on es durà a terme el projecte Europarm-16 destinat a rehabilitar espais degradats amb l’objectiu de recuperar-los.