El Col.legi d’Advocats d’Alzira presenta un llibre en el seu 175 aniversari

0
68
El llibre s’ha presentat al MUMA

El Col•legi d’Advocats d’Alzira ha presentat hui el llibre “Tesón y firmeza, historia del Ilustre Colegio de Abogados de Alzira” publicat amb motiu del seu 175 aniversari.

Clara Real, secretària del Col•legi, ha conduït l’acte on han participat Pilar García, catedràtica d’Historia del Dret, que ha parlat en nom del degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València, Francisco-Javier Palao; Carlos Tormo, autor del llibre, Doctor en Dret i Professor en el Departament de Dret Financer i Història del Dret; Alfred Aranda, regidor de Cultura, en representació de l’Ajuntament d’Alzira com a patrocinador del llibre; Isabel Gemma Fajardo, Secretària Autonòmica de Justícia i Administració Pública i Agustín Ferrer, degà del Col•legi d’Advocats.