Músics d’Alzira protestaran amb un passacarrer i un concert de pasdobles contra la directiva de la SMA

0
117

Un grup de músics de la Societat Musical Alzira celebraran el pròxim diumenge a les 11:30h un passacarrer que començarà en la seu de l’entitat i un concert de pasdobles a la Plaça Major per a reivindicar la convocatória d’una assemblea extraordinària per part de la directiva actual.

Els músics argumenten la seua reivindicació «per a poder expresar a les urnes, lliure i democràticament, qui volem que ens represente i en torar-mos amb el silenci per resposta, com habitualment sol fer la Junta Directiva».

Per tant, afegixen, «anem a expresar-nos de la millor manera que sabem, i és fent música!!!«. Els convocants demanen a les famílies, socis i simpatitzants que «compartisquen la nostra reivindicació perquè la música no callarà!!!».