La ciclista de Càrcer Lucia Grau subcampiona de la Challenge d’escoles

0
57

La ciclista de Càrcer, Lucia Grau Piqueres, s’ha proclamant subcampiona de la Challenge de ciclisme d’escoles de la província de València.
La jove, de 13 anys, del Club ciclista Bicicletes Sanchis ha sigut segona per darrere d’Adriana Soria del Club d’Alfafar. La tercera posició ha sigut per a Yanara Carrión, del Granges Rinya.

La promesa ciclista de Càrcer, acaba així en la categoria d’infantil de primer any i fa el salt al seu últim any en escoles. Segons ha assegurat “la temporada ha sigut molt bona, he anat de menys a més, acabant amb molt bones sensacions i molt motivada per a l’any que ve”.

Lucia Grau porta des dels 7 anys practicant ciclisme i encara que ha disputat diverses temporades de ciclocròs la seua gran passió és la modalitat de carretera. “M’agraden les carreres molt exigents, sobretot les que tenen un poc de desnivell perquè és on millor em defense, i també se’m donen bé les proves cronometrades”, ha afirmat.

Ara, després d’un descans, ja pensa en com prepararà la pròxima temporada on assegura que treballarà per a aconseguir guanyar la Challenge de la Província i el Campionat autonòmic, encara que el seu major somni seria poder anar als campionats d’Espanya. “Estic molt motivada, més que mai i vull preparar-me bé per a l’any que ve i sobretot perquè després m’agradaria seguir en cadets i per a això ja cal entrenar molt”, ha apuntat la jove ciclista riberenca.