Fumata blanca entre l’alcalde d’Alzira i els venedors per continuar obert el Mercat de la Vila

0
61
Els venedors Vicent, Andrea i Loli dialoguen amb l’alcalde d’Alzira Diego Gómez

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i els cinc comerciants del Mercat de la Vila han arribat a un acord per a no tancar les instal.lacions municipals els pròxim 26 de desembre tal i com havia previst el govern local.

D’esta forma queda desconvocada la protesta de demà dimecres que tenia el suport de l’associació de venedors AVAME i del sindicat UPTA-PV.

Vicent Grau, un dels venedors afectats pel possible tancament s’ha mostrat «molt satisfet perquè hi ha una viabilitat» en finalitzar la reunió amb la primera autoritat local.

El compromís adquirit per l’alcalde consistix en que l’ajuntmanet d’Alzira «farà una nova licitació públic de lliure concurrència per a 2022», donat que el pròxim 26 de desembre finalitza l’actual concessió de 35 anys.

En el plenari d’este dimecres la corporació aprovarà l’inici de l’expedient de clausura del Mercat de la Vila, però la primera autoritat local ha acordat amb els cinc asentadors que «podran mantindre les parades obertes mentre dure la licitació.