Els centres de salut prestaran atenció presencial al 100% a partir de dilluns

0
64

El pròxim dilluns dia 4 d’octubre, es restablirà l’atenció presencial «al 100%» en tots els centres de salut i d’especialitats, segons va informar ahir el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la seua intervenció en el debat sobre l’estat de la Comunitat Valenciana.

«És la millor prova de la recuperació sanitària», remarcà el president, qui també va anunciar intervencions d’ampliació i millora en 50 centres d’atenció primària i 22 hospitals, sis centres d’especialitats i l’habilitació de 1.206 llits d’hospital junt a 48 quiròfans.

A més Puig informà sobre l’adquisició de 78 equips sanitaris d’alta tecnologia per valor de 81 milions durant l’any 2022.

D’altra banda, els centre de vacunació del Departament de Salut de la Ribera i els de la resta de la Comunitat tancaran hui dimarts, una vegada que han complit la missió per a la qual es van posar en marxa.

La Comunitat Valenciana, que es troba per damunt de la mitjana espanyola, arribarà esta setmana al 90% de la vacunació de la població a partir dels 12 anys..