AVAME i UPTA donen suport als venedors del Mercat de la Vila

0
119

Els venedors ambulants que pertanyen a l’associació AVAME així com el sindicat UPTA-PV donaran suport el pròxim dimecres als assentadors del Mercat La Vila d’Alzira, en la protesta convocada a les 12h, arran la decissió de tancar les instal.lacions per part de les autoritats locals el pròxim 26 de desembre, data en la que finalitza la concessió.

«No podem consentir que els venedors d’este mercat puguen perdre els seus llocs de treball», ha manifestat a Riberaexpress el president d’AVAME, Miguel Viñas.

Reunió de l’alcalde amb els venedors

Tres dels comerciants Vicent, Andrea i Loli han dialogat, davant la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer, este migdia amb l’alcalde, Diego Gómez, qui s’ha compromés a mantindre este dimarts una reunió amb ells per tal d’arribar a un acord i resoldre la problemàtica.

Andrea, és una jove alzirenya que va invertir, fa un any, 15.000 euros en el seu negoci i aleshores ningú li va advertir que enguany anava a tancar-se el mercat. A Vicent, que comercia amb verdura ecològica li recomanaren des de l’ajuntament establir-se en La Vila l’any passat i ara es troba amb l’anunci del tancament. La més veterana és Loli que porta molts anys en el Mercat d’Alzira, on va invertir uns 45.000 euros i ara veu el seu futur «ben fosc» en faltar, apenes, tres mesos per a quedar-se sense feina.