Alzira exalta a les seues falleres majors Alba Carrió i Clàudia Dolz

0
70
L’alcalde Diego Gómez i el president de la JLF Jaume Bohigues amb els falleres majors

Ahir es va celebrar l’acte d’Exaltació de la Fallera Major d’Alzira, Alba Carrió i Martinez, i la Fallera Major infantil, Claudia Dolz i Estela, amb les seues Corts d’Honor.

Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil d’Alzira:
Ainhoa Culebras i Montalvà
Clara Benavent i Sanchis
Aitana Fayos i Medié
Daniela Llopis i Martin
Mireia Almansa i Martinez
Blanca Carrió i Martinez
Cort d’Honor de la Fallera Major d’Alzira.
Mar Rodriguez Martinez
Alba Arroyo i Tudela
Cristina Villalba i Simó
Carla Botella i Gil
Ana de la Concepcion i Salmoral
Aitana Jara i Jaquez
En un acte únic i extraordinari, ja que no comptàvem en cap precedent a la història fallera alzirenya, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, va imposar a les FFMM d’Alzira una llaçada commemorativa d’estes falles 2021. Alba i Clàudia foren les encarregades d’imposar estes llaçades tant a les seues respectives Corts d’Honor i a les falleres majors de les falles El Mercat, Plaça Major, Camí Nou, Hernán Cortés, Sant Andreu i Pintor Andreu.

L’exaltació va servir per a descobrir els versos dedicats a Alba i Clàudia al llibre de la Junta Local Fallera de 2021 i que es presentarà el dijous 30 de setembre. Els seus creadors foren els encarregats de llegir-los. El vicepresident de cultura, comunicació i xarxes socials Vicent Enguix presentà els versos dedicats a Clàudia i l’escriptora alzireny Alba Fluixà recità per a la Fallera Major Alba Carrió.

A continuació prengueren la paraula les FFMM d’Alzira. Clàudia va agrair al seu discurs el suport i l’afecte que li han mostrat al llarg d’estos últims 18 mesos plens d’incertesa i desitja a tot el col·lectiu faller alzireny unes grans falles. Alba per la seua part assegura comprendre la postura de tots els fallers i destacà la necessitat de cremar i tornar a crear perquè eixa és la forma natural de renàixer. Cridà a la responsabilitat i cautela dels fallers per ser eixample de prudència.

A continuació el president de la Junta Local Fallera Jaume Bohigues en la seua intervenció volgué donar valor a la tasca duta a terme per poder tornar a fer falles, adaptades a estos temps que vivim, diferents però que esperen recuperar la lluentor d’abans. Les d’octubre seran les falles que ens tornaran la il·lusió i emoció que ahir ja es va vore en els presents.

L’alcalde de la ciutat tancà en les seues paraules la nit destacant la unitat i l’esperit festiu del poble alzireny i que els nostres representants no passaran a la història com les Falleres Majors de la Covid, sinó com a representants de les falles de la resiliència i la solidaritat. Els somnis furtats es faran realitat i Clàudia i Alba són i seran Falleres Majors en majúscules d’una Alzira que recupera el seu batec.