Alzira condemna la pintada contra el mural Ales de Llibertat

0
150
El mural pintat ahir en un mur de la plaça Sant Judes

El mural Ales de Llibertat, que es va pintar ahir a la plaça de Sant Judes d’Alzira, ha sigut tapat de negre a primera hora d’este matí. El mural és una intervenció emmarcada en les Jornades de la Il.lustració del Festival Art al Carrer de la regidoria de Cultura en el que intervingueren també les associacions @gailesriberadelxuquer i @elle.associacio junt amb l’artista urbà Palito.

Un mural que suposa «una aposta per la diversitat sexual i els drets per l llibertat d’estimar». I que associacions i consistori consideren que «la llibertat també es coarta amb violència no expressa, en aquest cas, amb pintura negra, perquè no ens vegen, per a invisibilitar-nos».

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha condemnat este fet «que atempta contra la llibertat d’expressió, la llibertat de gènere i a més dels bens immobles municipals». I afegix «no podem tolerar aquestes mostres d’intolerància que suposen un pas enrere ls drets aconseguits.» El consistori realitzarà «les gestions adients per invetigar el que ha succeït».