L’oratge millora el cap de setmana a la Ribera

0
81

L’embossament d’aire fred o DANA es va debilitant i allunyant, però encara hui divendres s’esperen pluges al sud del golf de València i comarques centrals, motiu pel qual es manté un avís perquè es podrien arreplegar fins a 60 l/m2 en 12 hores. Les pluges tendiran a remetre durant la vesprada.

A la resta del país tindrem núvols abundants, amb risc de ruixats aïllats al centre i nord. Les temperatures tenen tendència a pujar lleugerament, tant les mínimes com les màximes, amb valors que superaran els 25 ºC al litoral i aplegaran als 30 ºC al sud. A l’interior estaran entre els 19 ºC i els 25 ºC. El vent de gregal afluixarà respecte de dies anteriors, però encara bufarà moderat a la costa. De vesprada anirà girant a component nord.

Dissabte encara haurem d’estar pendents del cel, perquè els núvols no desapareixeran del tot i s’esperen ruixats i tronades a l’interior, que podrien aplegar a la costa nord. El vent girarà a component sud i les temperatures pujaran, amb valors de 25 ºC a 30 ºC a la majoria de comarques.

Diumenge serà el dia més estable de la setmana, amb sol, temperatures de 25 ºC a 30ºC i només l’aparició de núvols alts i mitjans de vesprada. El vent serà fluix, amb predomini de les brises de vesprada.

À Punt