Àngel J. Garcia guanya el Premi Letrame modalitat Relats amb Pretérito Imperfecto

0
301
l’autor riberenc en el moment de rebre l’important guardó

«Quan vaig escoltar el meu nom vaig saber que tot havia canviat per a mi perquè s’ha obert una porta nova amb ma vida», ha manifestat l’autor riberenc, Àngel J. Garcia, en guanyar el Premi Letrame 2021, modalitat Relats per l seua obra «Pretérito Imperfecto», fallat recentment a la població andalusa d’El Ejido.

Àngel recorda que «ja havia sigut un shock i una sorpresa el fet de ser finalista en saber que el jurat havia elegit el meu treball entre 16.000 originals». I reconeix que es troba «molt satisfet» to i que a partir d’ara «tindrè que ser molt més exigent amb mi mateix».

L’escriptor de Benimuslem i Alzira va rebre el guardó en una gala que va reunir a escriptors, artistes i representants de la política municipal per a ser espectadors de luxe en un lliurament de premis amb huit grans categories i 24 finalistes, als quals es va unir el Premi Talent, amb el qual es va reconéixer de manera global la trajectòria de l’obra i de la seua autora, la seua implicació en el món de la cultura, especialment en la literatura, i la seua aportació a la societat, entre altres elements.

Àngel conta en la seua obra deu històries de ficció relacionades amb la comarca de la Ribera Alta «plenes de misteri, intriga, por, introspecció, inquietud i espiritisme, protagonitzades per personatges amb distintes problemàtiques que viuen situacions extremes i extraordinàries», segons ha explicat a Riberaexpress.

Lectors i alternatives

El joc no acaba amb cada relat, ja que al final, el lector decidirà la seua pròpia semblança amb cadascun dels personatges que protagonitzen aquests històries inquietants, i la possibilitat de trobar alternatives a cadascuna d’elles que descobrirem entre aquestes pàgines.

El llibre es pot trobar en nombroses plataformes cóm Audiollibre (storytel), en línia (Google books), en diversitat de e-books, cóm Kindle Amazon, i d’altres.
A més està a la venda a l’Uruguai, Méxic, l’Argentina, Colòmbia o el Perú. En llibreríes web i fisiques com Noble & Barnes, Eperulibros.com, mercadolibros.uy, Agapea, Gonvill llibreries, Ghandi llibres, Scribd, etc.