Toni Espinar avança el seu art al Festival que arranca demà a Alzira

0
299
Toni Espinar amb el regidor de Cultura Alfred Aranda davant un dels murals

L’artista alzireny, Toni Espinar, s’ha avançat al Festival Art al Carrer que s’inicia este divendres a Alzira amb els seus murals sobre les portes falses del Gran Teatre.

Espinar començà el passat dilluns la seua activitat muralística a rendir homenatge als tècnics d’imatge i sò, als camerins i al coliseu teatral que complirà 100 anys el pròxim dimecres dia 29.

«Conec prou bé la cara oculta del nostre teatre, l’atrezzo, el sò, els camerins, actors, és a dir la cara B als que estic donant un merescut protagonisme», segons ha manifestat el reconegut muralista mentre este migdia donava vida a una de les portes falses de la part més desconeguda del Gran Teatre.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha felicitat hui a l’artista local «pel treball que està fent, alegre, desenfadat i ben representatiu». Aranda ha afegit que els tres murals «seran un reclam més per a visitar el Gran Teatre que viu la cultura amb intensitat».

La 6ª edició del Festival començarà demà divendres a les 17:30 h a la plaça Major amb un passacarrer inaugural i li seguirà a les 18:30 en la plaça del Mercat l’espectacle, «Tartana», de circ contemporani i experimental per a tots els públics del grup madrileny Trocos Locos.