«Els que més perden son els professors i sobre tot els alumnes de la SM Alzira»

0
318

Prop d’un centenar de músics, professors, alumnes i familiars s’han concentrat esta vesprada davant la seu de la Societat Musical Alzira per protestar pel «retard» en l’inici del curs per l’alumnat de l’Escola i del Centre Professional de la SMA.

«Els que més estan perdent en esta situació problemàtica son els més de 500 alumnes i també els 50 professors» segons ha manifestat a Riberaexpress, Sue Pelufo, mare d’un estudiant a les portes de l’entitat musical alzirenya. Tot seguit ha lamentat que «a primers de setembre es desmuntara l’equip directiu de l’escola» i que hui «»encara no haja començat el curs ni tan sols coneixem els horaris per a tocar els instruments».

Mai havia passat res igual

Mentre, Consuelo, mare de dos alumnes ha recordat que «en els 53 anys de la SMA no havia passat mai res semblant a açó, sent el meu iaio, Enrique, un dels fundadors». I a més ha assegurat que els seus fills que estudien des de l’any 2004 «estan contentíssims amb els professors que han tingut, mai havia passat una cosa igual» reitera.

Per la seua part els professors diuen que patixen «una situació laboral molt precària en no haver cobrat cap nómina des del passat mes de juny» i exigixen «el compliment del conveni col.lectiu» al temps que lamenten «les formes d’actuar de la junta directiva».

Un grupet de professors manifestava durant la concentració que «el més trist és que s’han produït ferides que tardaran en cicatritzar».