Els quatre botiguers del Mercat de la Vila critiquen que l’Ajuntament d’Alzira vullga tancar-lo

0
224

Els titulars de les tres parades que junt el bar, estan funcionant al Mercat de la Vila han denunciat hui que l’Ajuntament d’Alzira «ha pres la decissió unilateral de tancar les instal.lacions per convertir-les en oficines municipals». I lamenten que «disen en el carrer a totes les famílies que depenen dels negocis ubicats en el mercat».

Segons fonts municipals de les tres parades que funcionen actualment «una sols obri divendres i dissabte, altra deu les quotes i la tercera fa les vendes per Internet».

El portaveu municipal de Ciutadans, Miguel Vidal, ha criticat a l’equip de govern municipal lamentant que «després de tindre als treballadors en suspens durant tres mesos hui se’ls comunique que es tanca per a obrir en el seu lloc les oficines de Sanitat, Habitatge i el PROP». Considera Vidal que «en compte de matar al mercat el que calia és revitalitzar-lo».

A Ciutadans li preocupa que «no es done als treballadors una solució alternativa, després d’enganyar-los amb falses esperances».